VELKOMMEN TIL DEN DANSKE SØMANDSKIRKE I SINGAPORE | Den Danske Sømandskirke Singapore

VELKOMMEN TIL DEN DANSKE SØMANDSKIRKE I SINGAPORE

Udgivet af Carl Bjarkam, ons d. 11. mar 2020, kl. 17:18
Nyheder

Kirken ligger idyllisk på Mount Faber i en fredet bygning kaldet “Den gyldne klokke”. Huset er fra 1909 og Sømandskirken har holdt til her siden 1985. 

Ud fra devisen “Langt væk, men ikke alene” arbejder vi på at være et hjemligt ånderum for de danskere der er i Singapore og et trygt anker for de danske søfarende, der kalder havnene i Singapore og Pelepas.

TIL VANDS OG TIL LANDS

Sømandspræsten og assistenterne besøger de danske skibe i både Singapore og Pelepas. Vi bringer aviser ombord og leverer, hvad sømændene ellers har brug for af gadgets, gaver og andet godt. Skibene kan altid skrive til kirken, hvis der er behov for særlige indkøb forud for jeres besøg, ellers hvis opholdstiden tillader en tur indtil byen, arrangerer vi gerne en tur fra borde og til by. Og så er vi selvfølgelig altid klar til en snak med besætningen ombord. 

Derudover arbejder vi på at skabe et kirkeligt og kulturelt samlingssted for danskerne i Singapore. Vi holder gudstjenester, tilbyder kirkelige handlinger og har hvert år et konfirmandhold. I løbet af ugen og året har vi en bred vifte af tilbagevendende arrangementer. De spænder vidt fra Coffee Morning’s til Fredagsbar og Julebasar. Her skulle gerne være noget for enhver og du er altid velkommen, når vi samles. Har du en idé til et tiltag, vi mangler i kirken, hører vi gerne fra dig - også hvis du i samme forbindelse vil være frivillig ved kirken.

VI HAR BRUG FOR JERES ENGAGEMENT OG STØTTE

Vores mål er at skabe et samlingssted for danskere og dansksindede i Singapore, og vi håber, at alle herboende dansker og danske virksomheder vil være med til at bakke op om det. 

Det gøres bedst og nemmest ved at tegne et medlemskab eller et sponsorat og selvfølgelig ved at deltage i vores arrangementer, så der holdes liv i “Den Gyldne Klokke” på bjerget.

Kirken er åben mandag til torsdag fra 9:00-17:00. Fredag er der lukket og i weekenden varierer åbningstiden. Der er altid kaffe på kanden og du er altid velkommen til at kigge forbi. Og er du i underskud efter danske specialiteter, så kan vi nok også klare det. 

VELKOMMEN!