VIELSE

Sømandskirken kan danne en unik ramme om jeres velsignelse i Singapore. Beliggende smukt på Mount Faber, med palmer og skønt klima, er Sømandskirken det perfekte sted at forevige en uforglemmelig velsignelse i Asien.

Når I er blevet enige om, at I vil velsignes i Singapore kontaktes kirkekontoret eller præsten for aftale om tidspunkt for brylluppet.

 

Papirer og formaliteter

Der er nogle formaliteter, der skal være på plads for at blive gift i Sømandskirken i Singapore

1. I har enten en vielsesattest fra en borgerlig myndighed i DK, som forud for den kirkelige velsignelse forelægges

2. ​Eller I har en juridisk gyldig vielsesattest fra en lokal myndighed (I Singapore Registry of Marriage) som forud for den kirkelige velsignelse forelægges.

3. Eller I har en juridisk gyldig vielsesattest fra en udenlandsk gyldig myndighed, som forud for den kirkelige velsignelse forelægges.

Sømandskirkens præst forretter kirkelige velsignelser af allerede indgåede ægteskaber samt velsignelser af fraskilte og andre.I særlige tilfælde kan velsignelsen foregå uden for Sømandskirken. I sådanne tilfælde skal der betales transport for sømandspræsten og eventuelt sanger samt organist.

 

Samtale med præsten

Sømandspræsten vil gerne have lov til at hilse på jer inden vielsen, og I bedes kontakte Sømandspræsten for at aftale en dato for brylluppet og en samtale. Til samtalen skal I medbringe:

Vielsesattest,
kopi af jeres dåbs/fødselsattester
 

Pris

For at blive velsignet i Den Danske Sømandskirke i Singapore skal du være medlem af kirken. Er du ikke allerede medlem, kan du blive det her. 


Et bryllup i Den Danske Sømandskirke i Singapore koster 400 SGD og gives som en donation.

Der kan betales online her

 

Læs mere

Ønsker du at læse om salmevalg og hvordan en velsignelse foregår kan du klikke her

 

Kirkelige spørgsmål