Søfart

Den Danske Sømandskirke i Singapore og Sømandsklubben i Pelepas er velbesøgte destinationer for dansk søfart. Vi vægter velfærden højt for jer, der er til søs. Derfor står sømandspræst og assistenter klar med nærvær, tid og assistance. Vi bestræber os på at skrive til alle skibe forud for anløb. Ligeledes kan I altid tage kontakt til os, hvis vi kan hjælpe med noget. 

Herunder kan du læse, hvad sømandspræst og assistenter tilbyder de søfarende, som anløber Singapore og Pelepas: 

 

SAMTALER 

Vi står til rådighed for fortrolige samtaler om stort og småt. Det kan være over en kop kaffe, når vi er på besøg, under en køretur, eller i klubhuset i Pelepas, hvor du altid er velkommen.
Derudover kan du også få anonymt fat i en sømandspræst på www.samtalertilsoes.dk

 

INDKØB 

Når der er brug for hjælp til indkøb, står vi til rådighed. Vi hjælper gerne med gaver til skibet eller dem derhjemme, bingospil og andre sociale tiltag. Henvend jer forud for anløb - så gør vi hvad  vi kan, for at bringe det, I ønsker, ombord.

UDFLUGTER 

Tillader tiden det, arrangerer vi gerne udflugter. Ved travle og korte havneophold er et lift med os en nem adgang til shopping eller sightseeing. Skriv og hør hvad mulighederne er, så kører vi gerne. 

JULEGAVER
 
Julestemningen skal også mærkes, selvom du er til søs. I sømandskirken hjælper vi med juleindkøb til skibene. Indkøb til de danske skibe begynder i løbet af efteråret. Indkøbene sker efter bestilling fra kaptajnen og leveres på skibene indpakket
AVISER OG BØGER

I samarbejde med Sea Health & Welfare medbringer vi trykte aviser. I Pelepas driver vi et søfartsbibliotek med et bredt udvalg af danske og internationale bøger. Kontakt assistenten og hør om dit specifikke bogønske er at finde på hylderne. 
 
Læs mere under Sømandsklubben i Pelepas her

SKIBSBESØG  

I Singapore og Pelepas betjener vi så mange skibe som muligt. Vi bringer godt humør og diverse forsyninger med ombord. Vi forsøger at koordinere vores besøg, så de passer bedst ind i jeres øvrige planer for havneophold.

Kontakt

Carl Bjarkam

Sømandspræst i Singapore

Mobil: +65 8869 4828

Mail direct: cb@dsuk.dk

Søren Thomsen

Assistent i Pelepas, Malaysia 

Mobil: + 60 11 6127 8920

Mail: pelepas@churchsg.dk