Sømandsklubben i Pelepas

Så er vi igang igen.

 

Langt om længe og med stor velvillighed fra gode kontakter samt PTP er vi omsider i gang igen. Mandag den 14. November startede Jørgen Hugo Jensen op på havnen i Tanjung Pelepas. 

Desværre er vores klubhus under den lange Corona-nedlukning blevet angrebet af termitter, og derfor uanvendeligt i et par måneder endnu. Havnen har derfor været så hjælpsomme at stille et midlertidigt kontor til rådighed for Jørgen, så arbejdet med at assistere de søfarende kan begynde igen.

Jørgen kan træffes via mail, via whatsapp +45 20585882 eller via telefon +60 0193700645

 

 

 

International Seamen’s Center

Siden 2003 har den Danske Sømandskirke drevet International Seamen’s Center (i daglig tale “Klubben”) ved Port of Tanjung Pelepas, Malaysia. Klubben består i dag af et hyggeligt lokale, der fungerer som både kontor, søfartsbibliotek og klubhus. Her er der åbent for både havnearbejdere og søfarende uanset nationalitet. I klubhuset er du velkommen til kaffe, hyggeligt samvær og et afslappende afbræk fra en ensformig hverdag. 

Skibsbesøg

Klubben i Pelepas drives af Assistent ved Sømandskirken i Singapore, Jørgen Hugo Jensen, som er bosat i Malaysia og har sin daglige gang på haven. I Pelepas anløber der dagligt danskflagede skibe som betjenes ud fra klubben. Vores assistent går gerne ombord til en snak med kaptajnen og hans besætning, og når muligheden byder sig spiser vi gerne med. 

 

Forud for de danskflagede skibes anløb sender vores assistent en hilsen til skibet, som ofte svarer med efterspørgsler på diverse forsyninger lige fra bingopræmier til Starbucks kaffe og Magnum is. Små ting kan have stor betydning, derfor gør vi os umage for at efterkomme besætningens ønsker. Vi hjælper hvor vi kan og er Sømandskirke med både hoved, hænder og fødder.

Søfarts Bibliotek

I samarbejde med Søfartens Bibliotek driver vi også bibliotek i Pelepas med et bredt udvalg af både danske og internationale bøger. Uanset om interessen er spændingsromaner, faglitteratur eller biografier kan søfarende låne bøger til deres læselyst. Har man ikke selv tid til at hente bogen/bøgerne, leverer vi gerne ombord. 

Julegaver

Julen er en særlig tid, også på klubben i Pelepas. Allerede fra oktober begynder de første indkøb af julegaver til de danske skibe. Indkøbene sker efter bestilling fra kaptajnen og gaverne leveres indpakket ombord. Det er en stor glæde at kunne bidrage til julestemning og hygge ombord for de søfarende, som må holde jul langt væk hjemmefra.

Kontakt Pelepas

 

                   Jørgen Hugo Jensen

                     Assistent i Pelepas, Malaysia 

                     Mobil: +60 0193700645

                     Mail: pelepas@churchsg.dk

 

 

 

 

   Skibsbesøg i Port of Tanjung Pelepas, Malaysia